Ke stromečku
Anotace: Přání pod stromeček
Dnešní den ti tichem nese
vůně, ktré jsou jen v lese,
večer, až hvězdy zazáří,
ať je úsměv na tvé tváři,
pod stromkem splněná přání,
něha, láska, milování.
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)