Vánoční přání
A po roce, jsou tu zas
Vánoce!
Plno klidu,
plno míru,
v lepší zítřek
pevnou víru,
kupu dárků pod stromeček
a úsměv na tváři,
který prozáří,
i deštivé dny.
Hlavně plno odpočinku,
život nezvedat jak těžkou činku,
spíše jak na peříčku se v něm
vznášet
po horách i po loukách
si lehce kráčet
a vždy s úsměvem.
Každý den jak vystřižený
z pohádky ať je
a slunce ať ti duši přohřeje.
A po roce jsou tu zas,
Vánoce!
Zvoneček už lehce zvoní,
pod stromečkem se to dárky plní,
a další čekají na své rozbalení...
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: boruvka175
Komentáře (0)