Večerní...
Anotace: Vánoce? Ne, děkuji...
Proud myšlenek,
galerie večera
a pod ní pár jahodníků
co kvetou do ruda.
Omšelá křídla,
měsíční svit
a nafukovací balón
na oběžné dráze.
Milovaná osoba,
kníže pekel
a pár jeho pomocníků
co Ti nedají spát.
Prý z legrace…
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (0)