Vánoční .....................
zvonkohra stínů
v barevných větvích
staniol na pohled
děravý
tenký led na parapetu
v teplé lázni
tvého hlasu
trochu se pletu
kdo mi napoví?
vánoční skřítek
splétá svá kouzla
nechá rozeznít překvapení
slabounký dotek
po němž jsem sklouzla
kokosem chutná objímání
Přečteno 408x
Tipy 27
Poslední tipující: Raduzk, Lota, Bean, Bíša, NikitaNikaT., Filková, Jaromila, labuť, Jana M., enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)