******* vánoce
Anotace: kašlu vám na čárky, tečky i ty blbý velký písmena!
raděj bys měla uvěřit
že ježíšek neni
a celý ty
******* vánoce
jsou k ničemu
když se nedodržujou
žádný z těch
krásnejch zvyků
a co jich je
letos jsme měli
pod stromkem
dárky už od rána
a já si říkala
k čemu pak ty
******* vánoce jsou?!
když se ani
jako rodina nesejdem
a k večeři je řízek
místo kapra
a nezpívaj se koledy
ani okno jsme neotevřeli
aby měl ježíšek
kudy přiletět
(vždyť přece žádnej neni
ale já vím, že někde je)
tak k čemu pak ty
******* vánoce jsou?!
Přečteno 467x
Tipy 8
Poslední tipující: Zpátky, Filková, enigman, Simísek, jedam, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)