Kalifornie
Tam nebe zdá se mi
tak nízko nad zemí
a cesty nekonečný
já v jejich pavučinách
zbloudil soumrakem.
Tam břehy moří
i pohoří maj barvu
rusovlásek
co jsem tam prožil lásek
a do žil nalil žáru
však k stáru jednou
vzpomenu si
na ty lesy...
na spousty barů
v Sacramentu
mít větší rentu
sílu mládí
jsem jedním z těch
co rukou hladí
ten slanej vítr
co vlasy ježí
co fouká jak chce
od pobřeží...
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: raďo, Kapka, NikitaNikaT., Filková, Myrja, Mario de Janiero, Květka Š., Tygropes
Komentáře (3)
Komentujících (3)