Padaly vločky
Padaly z oblohy sněhové vločky,
tančily jako víly
- bělostné nevěsty, spadly jim vlečky,
kraj něžný byl, měkký a bílý.
Padaly z oblohy střípky hvězd,
lehounce jako peří,
padaly, pokryly tisíc cest,
domů, střech i pat dveří.
Padaly zlehka jako pěna,
klepaly na srdce...,
zmizely do ztracena
jak vlnky na řece.
Přečteno 314x
Tipy 15
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Holis, Mbonita, Simísek, Filková, Myrja, GM, Ariella13, Valgor, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)