Pro ni
Anotace: Nikdo nechce být o vánocích sám..
Nevím co v přáních vánočních psát ti jen,
snad ať splní se ti i ten nejtajnější sen..
AŤ zdraví slouží,štěstí dosti,
ať kapřík nemá žádné kosti..
Moře lásky ať srdce tvé naplní,
stromeček ať září,cukroví pak doma sladce zavoní.. Když vidím jak hvězda z nebe k zemi padá,
mé vánoční přání je,kéž mohla by si mě mít ráda..?
Snad pod stromečkem najdeš krásné překvapení,
ikdyž to mnohdy ani tvé přání není..
Ještě jednou přeji hodně zdraví,štěstí a radosti,
ať vánoční svátky prožiješ bez všech zlostí a starostí..
Tyhlety řádky jsou psány dnes pro tebe,
nech si je prosím jen a jen pro sebe..
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, carodejka, NikitaNikaT., Filková
Komentáře (3)
Komentujících (3)