Hrdinská
Meč
vypadl
hrdinovi
z ruky.
Dub
vrací
kořeny
zemi.
Sem
možná
dopadla
kapka.
Svět
se snad
tisíckrát
otočil.
Ta báje je daleko,
nebesa nad hlavou stejná,
hrdinům se kolena klepou,
tak jako tenkrát, tak i dnes.
Meč
vypadl
hrdinovi
z ruky.
Zbroj
řinčela
utichlou
zemí.
Snad
nebudou
oběti
zadarmo.
Ta báje je daleko,
nebesa nad hlavou stejná,
hrdinům se kolena klepou,
tak jako tenkrát, tak i dnes
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (0)