To je život
Anotace: Chytí? Nechytí? Cha, cha! Ale chytí!
.
Co nezařídí mužská touha,
to předloží nám ženská hnedle,
zásady, toť přítěž pouhá,
za kus žvance s trochou knedle.
Zachytí nás, prosté muže,
my bránit chtíči nejsme s to,
to jen žena pořád může,
i kdyby nás bylo sto!
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, LucQa, Květka Š., jedam, Bíša, B.a.r.b.a.r
Komentáře (2)
Komentujících (2)