Anotace: aspoň na malou, malinkou chvíli...
Všechny tvé verše jsou neuvěřitelně krásné, opravdové do morku kostí. Rozplakaly mě a to je dobře. Díky.
04.05.2009 19:04:00 | černý motýl tmy
U téhle se zastavím a půjdu spát...Já Vánoce miluju, i když, jsem vlastně v tyto dny trošku smutná, myslím taky na dědu a myslím na ty všechny, které bych tak ráda objala, ale už to nejde. Pak ale tiše posedím v krásných šatech u stromečku a poděkuji za ty všechny, kteří tady se mnou zůstali a kteří jsou mým životem...
Ps: Děkuji za ty tvé básně, dlouho jsem si tady nic nepřečetla, ale dneska mě to všechno tvé psaní naplnilo něčím moc hezkým. Snad nevadí, že jsem tady nechala tolik svých slov a myšlenek, ale bylo mi opravdu dobře. Hezkou dobrou noc. Zuzka
06.04.2009 22:28:00 | Sunny
Tohle se mi strašně moc líbí..jako bych se tam našla..jakoby to bylo pro mě..až mi přeběhl mráz po zádech...
30.12.2008 10:10:00 | Netty de Touvenell