Mnohá přání umí plnit rok devítkou končící, ty tvoje už zná, jsou ve verších psané. Třeba budou z rudých růží vázat velikou kytici jenom pro tebe JEHO hřejivé dlaně.
02.01.2009 09:35:00 | Šerpík 1
Skvěle jsi to vystihla. Já toho pravého už našla a přeji Ti abys ho našla také(určitě už na Tě čeká)
28.12.2008 16:10:00 | JaniHani
Super tip ode mne máš,
nevím, co s ním uděláš.
To za ten strom rozsochatý,
jak nazvala jsi pravé chlapy.
I já bych takový chtěl být,
a ne jen všechno pohnojit!
26.12.2008 09:05:00 | Zasr. romantik
Tak přeju, ať jednou takového najdeš, ale jasně - až budeš chtít, až ti bude stačit ten klid...;-)
25.12.2008 23:00:00 | bez nápadu na přezdívku...