Staň se minulostí!
Pod tvým teplým tělem,
pod tlakem tvých velkých slov,
získávám volnost šelem,
moudrost athenských sov
hravost koťátka
smyslnost orchideje
mé výhrady lámeš jak párátka
a hlas se mi většinou chvěje.
A tak raději nemluvím
a jím
tvé skvělé pochoutky,
pozoruji tvé usmívající se koutky
a stejně jako ty mám postranní choutky.
Tolik úžasných emocí,
které ale prožívám bohužel s tebou
a tak jsou mi spíše nemocí,
než darem,
uznej, že tak smýšlím právem!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)