:............:
:.....:
neznámým písmem
na poslední straně
nečitelný odkaz.
:.....: :......: ::...
tři slova pod veršem.
Nečitelná ani lupou,
ani mikroskopem,
psaná obyčejnou tužkou,
neznámým písmem
na poslední straně
nečitelný odkaz
v dopise v bedně,
v dopise z fronty.
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)