Osuška fajn věc, ale musí se časem vystřídat za jinou a vyčistit..s osuškou může se osoušet hrubě a rychle, jemně a pomalu, hrubě a pomalu i jemně a rychle :-) Technik je mnoho..
26.12.2008 19:03:00 | Chancer
Pro mne bolavé, spíše smutné dílko, hodně myšlenové... Závěr to skvěle uzavřel.
26.12.2008 11:54:00 | NikitaNikaT.