Vzkaz

Vzkaz

Anotace: Nemám k popisu co uvést.

Na sklonku podzimu
kdy tmavo a šero
a dušičky..
tetelí se blahem

krok ke kroku přidávám
svou koupí smutku dnům
Jsou dušičky.

Pár přátelům dnes vzkáži
i těm zemřelým
a mamince...

Než vůně kouře vzduch dnes prosytí
a osamělá nahá krajina
uloží se ke spánku.

Pár přátelům dnes vzkáži
i těm zemřelým..
A hlavně mamince!

Že s nimi půjdu tiše spát...
Autor šedá bílá myška, 26.12.2008
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí