krach vsem anoptacim
Anotace: ve vodce je pravda:) a já pil pravdu
jak ti napomůžu žloutku ze skořápky
jak se natřískat abych byl v pořádku?
jak ušlehat lásku v kořalku
jak zapomenout na dávného proroka srdcem ?
otázky odezněly opouštím kamarády
sám se sebou sám opilý
kolik žen bylo co mně měly rády 0
sopitník jeden milý
africkou pouští pro růži jedinou
na ovoce slasti naklást vejce
uvidět se v kožichu nahý
na kolenou napojený posel
jen sem sem došel nedojdu dál
nekonečno nahodou znám
Komentáře (1)
Komentujících (1)