Duše
Obloha je temná
nálada umírá
pod křídly noci
život uhasíná
hrála si dívenka
s ďáblovo mocí
ten ji však nešetřil
naopak uděřil
mlaďounká dušička
leží u ní růžička
voňavá,čerstvá
od svého miláčka
už lásku jí nedává
růže jí přináší
duše je bolavá
je prázdná,krvácí...
Přečteno 283x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, páááááááá, Bíša, Ctěný pán, Mbonita, NikitaNikaT., Zdenek, 6thSun, LucQa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)