Vzpomínka na dětství
Hrůza jímá stromy ve snech
a modlí se, kdo ještě věří
Tak dnes tady končí země
O Vánocích,
když už sněží
Ztratila se bílá vrána
v bílé těžké závěji
ztratila se-byla sama
Ztratila jsem naději
Usmívá se malé dítě
netuší, co čeká jej
Dospělostí nezraněno..
-Světlo dětství náhle zhaslo
a vstoupila beznaděj-
Dýchám na skla okenní
zamlžím svůj pohled na svět
Jsou věci, co nezměním,
nevrátím už nikdy nazpět
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor
Komentáře (2)
Komentujících (2)