Bok po boku
Anotace: pokus o básničku
Bok po boku
Bok po boku s tebou,
seznámím se s něhou.
Bok po boku s láskou,
prach stane se z nás dvou.
Bok po boku se zemí,
křičet chce se mi.
Bok po boku s rodinou,
naděje nikdy neshynou.
Bok po boku s nadějí,
stanu se tvou závějí.
Bok po boku s časem,
narodím se a zemřu zase.
Bok po boku se smrtí,
já tě jednou uškrtím.
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, Fiserka, Lilly Lightová, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (3)
Komentujících (3)