Opravdový přítel
Anotace: Jaký by měl bát opravdový přítel
Opravdový přítel
pomůže ti vzlétnout
i bez křídel
a potom tě zvednout
Nevadí mu
když se zpozdíš
třeba i o hodinu
hlavně že se dostavíš
Půjde s tebou
kam budeš chtít
obejde Zemi celou
i když odvahu nebude mít
Já už jsem ho našla
říkám ti teda vesele
je čas abys začla
hledat opravdového přítele
Přečteno 691x
Tipy 5
Poslední tipující: Heavy, Vanesska, Mannon
Komentáře (1)
Komentujících (1)