Kašna v tichém šepotu
Anotace: Věřím a vnímám, že život je jen můj :-)
***
Byla jsem rozevlátou myšlenkou,
nejasnými konci poezie;
bystou, poupětem a nevelkou
cestou á pied,
jež vedla do neznáma.
V žití obecného školství
i humanního studia,
vždy v bezelství
jak španělská Sevilla
jsem hořela pro Tebe.
Nespoutaná bez iluzorního světla
jsem indexem života
a jsem vším, co jsem smetla
a jsem vším, co mihotá
se uvnitř nebe.
Bůhví, co dál si vymodlím
a v trní vybuduji.
Jak stavovský mim
mávnu rukou; nepochybuji.
Bůhví, co je mezi náma?
Komentáře (8)
Komentujících (8)