Zašeptáš mé jméno
*
Přijdi ke mně, drahý mluvko,
zašeptej mi něžné slůvko,
denně čekám vyznání;
tvůj hlas láskou vyzvání,
lítá kolem našich dveří,
nikdo tomu neuvěří,
že zní jak zvon kostelní.
Zacinká jak zvonky malé,
poletuje neustále,
až se u mě posadí,
po tváři mě pohladí;
čekám stále vzácnou chvíli,
kdy konečně, ty můj milý,
obavy se lehce vzdáš
a mé jméno zašeptáš.
*
*
Přečteno 383x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Bíša, jita.1965, Holis, NikitaNikaT., labuť, Zasr. romantik, Tacca
Komentáře (3)
Komentujících (3)