Vyvolená ...
Plíživě, čas od času
noří se z mlžného oparu.
Kdosi hovoří o daru,
ty sama už víš - je to prokletí,
budíš se ze sna, když přiletí,
zase jsi v jejím zajetí.
A kdo tě obdarovat chtěl?
Proč tobě je spánek nepřítel?
Utíkáš nocí
nemůžeš se hnout
před její mocí
toužíš uniknout.
Potopy
Úmrtí
Zrození
Setkání
Muč se a přemýšlej
než přijde svítání
Dar nebo prokletí,
najde tě, přiletí
útržky skutečnosti
vize budoucnosti ...
Přečteno 314x
Tipy 32
Poslední tipující: Bíša, vodnař, WhiteSkull, Manon.H, Holis, Triffid Kolbe, Jaromila, jedam, NikitaNikaT., enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)