neplánovaně...
Anotace: mezipřistání na cestě...
probudila mne
lehkým dotekem...
dovolte pane
malé zastavení
v Rozštěpené zemi...
nutná oprava kotle
zajděte si na skleničku
my vás vyzvedneme...
vkročil jsem do baru
rozhrnul mlhu z cigaret
proplet se k pultu
hostinskej smet
neviditelnej prach
co si dáš mladej?
normálně nepiji
ale nějakej vzdor uvnitř řek
dvojitou rakiji...
opřel jsem se loktem
zády o stůl
v jukeboxu naskočila
nějaká deska s altem
a kolem se roztočila
spoře oděnná subreta
s tajuplným pohledem...
po pátý sklínce
jsem viděl sám sebe
jak šeptám tý děvence
cosi o motýlech
na dece v louce
a pak
se mnou...
zacloumal vrátnej
problém s kotlem je vyřešenej
zaplaťte a vypadněte pane...
dovlekli mě do draka
letuška řekla
teda vy jste číslo
a přiložila mokrej
ručník na čelo...
odlétáme...
Přečteno 305x
Tipy 20
Poslední tipující: Manon.H, Holis, střelkyně1, Triffid Kolbe, Zpátky, labuť, Zasr. romantik, WAYWARD, Mbonita, Quigleika, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)