Anotace: ....projevy a statě...Lásky
Každý jinou představu o lásce má, když však není, srdce stejně bolívá...
28.12.2008 22:36:00 | Lorraine
Květuška to vystihla, chtěla jsem napsat něco podobného, ne-li stejného... každý vnímá lásku jinak a po svém. Jenomže často už se nemyslí na to, že nic se nemá přehánět a všeho s mírou... tak nějak je to aj v lásce, žárlit? Ano, ne přehnaně na každého. Milovat? Ano, ale opět ne přehnaně... vím, je to někdy nemožné! :o)
27.12.2008 19:50:00 | NikitaNikaT.
Láska... to věčné téma básníka...
kéž námi všemi proniká...
pojme Tě - zkrásní vnímání...
vždyť milovat je jistě poslání... ST!
27.12.2008 18:26:00 | Veselý Drak