Anotace: Nic pro mě typického v ní není... Jen ten pocit... Napsáno 27.12.2008 A i když jsem ji nechala ve fantazii běžet naprosto spontánně, koukám, že se něčím podobá Havranovi od Poea. Jakákoli podobnot je však čistě náhodná.
nádhera..miluju ten styl..zní to tak archaicky...je fajn, že máš rása prokleté básníky..já také..jen se jim nikdy nevyrovnám:-)
Nádherné volám znova---a snad v té básni vydím dekadenci?
30.01.2009 18:00:00 | Lady Carmila
"Nevermore" ;-).. Poeúv styl Ti sedí. Zkus napsat ještě něco v podobném stylu...
11.01.2009 23:11:00 | Morion
Líbí se mi, myslím, že tahle báseň se Ti mocka povedla, řekla bych, že jsem se téměř ponořila do děje... na tolik mne Tvé dílko uchvátilo. Působivé. ST! za obsah.
27.12.2008 20:05:00 | NikitaNikaT.