Kamarádovi
Anotace: který nemá na růžích ustláno. Má jednu růžičku - svoji holčičku a lásku k hudbě a přírodě.
Kudy chodíš, tudy zpíváš
hraješ si rád i když zíváš
kytara má štíhlé boky
když jdeš s ní, máš lehké kroky
její tóny skvělé, hřejí v duši, v těle.
Tahle láska vydrží
i když stojíš nad strží
a když kručí v břiše
zahraješ si tiše...
Když máš všeho dost, hraješ pro radost.
Když je plný sál
čeho byses bál?
Vzbudíš krásu
ztišíš žal.
Přečteno 360x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, Agniezka, Krokodylekx, Triffid Kolbe, Holis, NikitaNikaT., Mbonita, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)