Podruhé
*
Nemůžeš se dočkat chvíle,
lásky své chceš dáti díl,
zavoláš teď svojí milé,
bys jí blízko srdce byl.
Pomalu se půlnoc blíží
a s ní v dálce jasný cíl,
výčitky nás v duši tíží,
cit srdce však zvítězil.
V objetí tě vítám svěží,
přes práh zvu tě k sobě dál,
zahnat smutek lze jen stěží,
dnes máš důvod, by ses smál.
Už se neptám, čí je vina,
odminula přijdeš přec
s nedopitou lahví vína,
vím, že nejsi zbabělec.
Nalej tedy vína číši,
sladkých plodů plný sad,
s tebou chci zas v rajské říši
plody lásky ochutnat.
*
*
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)