Zlom
Nastal v mém životě zlom
Poznamenal mě uvnitř
A já vím, že nic nebude už jako dřív
Změna nastala o stoosmdesát stupňů
A skoro každý den, ptám se sebe - stůňu?
Kdesi hluboko ve mě, byl poražen strom
Jež po staletí rostl
A sražen byl, když uhodil do něj nelítostný hrom
Nevím....
Možná, že vyroste na jiném místě
Lepším...
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)