Jsem koráb
čekám u přístavu
chci proplouvat
Tvým náručím
popletla jsi
moji hlavu
za své činy
neručím
a zatím
abych zahnal nudu
u přístavu
zlobit budu...
..i ty jeden nezbedníku, nepřebírej zvyky námořníků,
skasej plachtu, klidně stůj...Tvoje holka už se připravila, svoji náruč otevřela.....tak nečekej a pluj:-)