Každopádně děkuji melancholikovi za zajímavý názor. :D Každý máme jiný vkus. :)
28.12.2008 10:57:00 | Charibeja
no to je ale ptákovina.. kdyby autor řekl, že je nekromantik, nemusel se mazat s tak klišoidním dílkem.. růže, trny.. kolikrát už to tady bylo.. milionkrát?
jenom směr nestačí. i v doom metalu jsou kapely lepčí a horší, ale nejsem odborník;)
27.12.2008 23:11:00 | melancholik