Vysoustruhovaná
Anotace: Aničce Mráčkové, na kterou bývám hnusná... a tomu modrému světu, kterému jsem propadla
Prázdná hlava bolí
Svou bezednou prázdností
Bezejmenní hrdinové
Na obalech
Od žvýkaček
Poh(l)ázení v parku
Vyrovnaní v řadě
Nalajnovaní
Podle ulámaných pravítek
Podle tabulek pro
Věk
Váhu
Barvu očí, kůže, vlasů
Podle národností
Podle vyznání
Podle Boha
Který dávno spad z oblak
A popíjí vodku
Někde na Sibiři
Aby ho nenašli
A zbytečně se neptali
Mé oči- má soukromá továrna na život i sůl
Potřebujeme slyšet
Že svět se pořád točí kvůli nám
Sama začínám
A sama končím
Představení bez zbytečných světel
Protože tma je milosrdná
Jako občasné lži
Z dokonale vykrojených úst
Michelangelovy Piety
Dál od pohádek
Když ne prince
Tak alespoň koně
/do salámu/
Lidi se courají
Po mých pocitech
Toho zvláštně modrého světa
Kde ukrytá v řádcích
Se cítím doma
Přečteno 416x
Tipy 27
Poslední tipující: kikis, Paralelní možnosti, Netty de Touvenell, Andělskými perutěmi chráněna, Vlk v rouše, Alex Foster, Agniezka, jitro, Barunka=o), Cassandra, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)