V bolesti
Oči jak studánky vylité z břehů
navždycky ztratily dlaní dvou něhu.
V krajině podhradí českých panovníků
do nebe posíláš slova svá díků
za lásku, za péči, za vychování.
Oči jak studánky slzám se brání ...
Lásku a vzpomínku v srdci si uchovej
na svoji maminku s úsměvem vzpomínej.
Ta, co tě chránila v životě pozemském
navždy už zůstane strážným tvým andělem.
Přečteno 444x
Tipy 42
Poslední tipující: sondulacek, střelkyně1, Bíša, Pišák, Triffid Kolbe, vodnař, WhiteSkull, Agniezka, Manon.H, Mario de Janiero, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)