Anotace: není
Člověk by řekl, že to je nádherná báseň a měl by pravdu. ve skutečnosti to není tak pravda, protože je tak krutě pravdivá. Klárko, jak bych byl rád, kdyby tato báseň neexistovala, pokud by k ní nebyl důvod...
PS: už víš kde jsem brouzdal?
06.01.2009 22:42:00 | ondra tut