CINKOTY
Anotace: ...slzou ti utře zakrytou tvář. /dík Mbonita za rolničku/
*
Rolničku přikovej kotníku tvému
šaška tím přivolej ke kroku svému
zvonivým cinkotem co krok to krok
Zníš…cink…cink…cink…cink…cinkcink
K nohám ti lehá
klanět se nebude
klečí jak stín
víc snad už nemůže
nad hlavou tvou
rozsvítí světýlek zář
Slzou ti utře zakrytou tvář
Ďábla na kuráž
podává k večeři
o malou chvíli dřív
než úplně zešeří
životem prožitků
tvá hladká tvář
Jen nestůj,nevracej cinkoty vzad
stále utíkej dopředu,ať to má spád
kdes tam v konci pak člověk zapadá
Tam vše nezbytné,jen klídek a záhada
*
Přečteno 377x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, poustevník Jirka, Bíša, Levandule, La Papessa, toužím.jít.dál, Manon.H, Demedalex, lavec, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)