Potřetí
*
Znovu toužím prožít chvíle
s tebou, než nám odletí,
nalej tedy víno bílé,
dnes to bude potřetí.
Nespoléhej na počasí,
běž a slunce své si chyť,
pod obláčkem pálí asi,
neotálej, za mnou přijď.
Chodíš jen, když vítr fouká,
zřídkakdy, jak námořník,
nestálost ti z očí kouká,
za ty chvilky s tebou – dík!
*
*
Přečteno 369x
Tipy 17
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, Holis, enigman, NikitaNikaT., Květka Š., saddova, 6thSun, WAYWARD, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)