Tohle je skvele, pravdive a vtipne, Tobe take preji mnoho krasneho a hlavne zdravi a klid, inspiraci a radost z toho kazdeho krasneho dne do nez se probudime.
29.12.2008 00:33:00 | carodejka
Vím o lese kde je klid, při čaji tam mohu snít o roce s láskou prožitém.
28.12.2008 13:49:00 | Mario de Janiero
měla sem čubinku besinku, ta se bála strašně moc... ohňostrojů, petard... aj bouřky obyčejný... ohňostroje se mi líbí, někde v dálce ke koukání ale petardy nechápu vůbec... a ožralce, takový ty ukázkový prototypy, taky nemám ráda...
28.12.2008 13:15:00 | hanele m.