Víš, s láskou je to někdy těžké, vždycky bude soudit, bodat a ubližovat ten, co nebude přát, bude závidět... kdo přeje a nechá lásku láskou, hledí si svého... ten přecik soudit nemusí...
28.12.2008 15:55:00 | NikitaNikaT.
Stále víc lidí hledá odpověď v regálech hypermarketů. Ne všecno se dá koupit. Myslím,že láska je způsob obětování a je nádherná až do chvíle očekávání. Tam končí.
28.12.2008 13:38:00 | Mario de Janiero