Znouzecnost
Anotace: poslední sirup do vody dneška
Tenhle úsměv zastírá pravou povahu vzpomínek,
jak jsem si v Tatrách brala na památku kamínek,
jak mě zmátl tvůj příchod a tvůj cit,
nevyznám se v tobě, ale nechme to tak být.
S rockovou baladou nad sklenkou vína
si tiše broukám, v koutku zůstala slina,
kdo by snad hledal, cokoliv nenajde tu
a kdybych byla kuřák, zapálím si cigaretu..
Přečteno 289x
Tipy 7
Poslední tipující: Nergal, Agniezka, WAYWARD, enigman, jiljovský, MishaX
Komentáře (2)
Komentujících (2)