Moje Ruce
Sahaly kam neměly
Po tmě
V dešti
V mlze
Kéž bychom tenkrát věděli
Našly v té tmě anděly
Tiché
Nemluvné
Snad mrtvé
Posly slepé důvěry
Srdce se jim sevřely
Sama
Počkej!
Ruku v ruce
Mé sny někam zmizely
Možná jsme jen prozřeli
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, 6thSun, NikitaNikaT., Anewue
Komentáře (2)
Komentujících (2)