panický pouliční kazatel
Anotace: Mrazivé ráno promluvilo a skrz tabulky okenní, se světlo do pokoje vlilo...
Měsíčku, měsíčku!
Poslechni novinku:
Sluníčko vychází k poledni!
Zašeptej slovíčko poslední.
Pak vyslechni:
Panického pouličního kazatele,
co rozezní své trýzně.
Záře jasná,
žůstaň krásná...
A rána chladná,
vypij do dna!
Komentáře (0)