Noční motýl
Černá chvilka
je půl druhé ráno.
Zhasla sirka.
Je odpověď ano ?
Jestli někdo ví,
radu ať mi donese.
Hlupáci bláhoví,
oděni v noblese.
Komik bez vtipu
nevím, co je dřina.
Dřív se osypu,
než bych byla jiná!!!
Horko a mráz, nedá mi spát.
A já zas,
nevím..,nevím, co psát!?
Proč nikdo nic neříká ?
Třeba ty, noci bezesná !
Nevím co je lyrika.
Už vůbec ne, co milostná!
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
Komentáře (0)