Úspěšná terapie

Úspěšná terapie

Mám sto chutí napsat něco krásného.
Jsem zablokovaná jako zaseknutý klíč v zámku.
Bolí to jako bych měla polámanou duši.
Jen tak mohu napsat o prázdnotě,
která parazituje na mém těle.
Bráním se, ale vždy udělám něco špatně
a je to tu zase zpátky.
Když si v sobě pomalu čtu,
vidím mezi řádky, že se má energie vytrácí.
Je to jiskra, které neumím poručit aby se
ke mně vrátila zpět.
Tak smutné psaní se špatně čte a ještě
smutněji se o něm píše.
Ale i to je terapie.
Ještě není pozdě, vlastně nikdy není pozdě
na to, aby se člověk vzepřel osudu
a šel svou cestou.
Nejen o něm snil, ale i plnil si svá přání.
Proto začnu přemýšlet o tisíci radostech
abych okusila pocit štěstí, složený
z malinkatých vyplněných přání.
Snad bude stačit jeden pár očí k tomu
aby má terapie byla úspěšná.
Autor devcatko z jetele, 28.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, střelkyně1, Mademoiselle Drea, Bíša, Holis, NikitaNikaT., Mbonita
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...moc ti přeji,aby byla úspěšná!:o))

02.01.2009 22:04:00 | střelkyně1

líbí

Ať je ten nový rok úspěšnější a šťastnější než ten předchozí... ;)

01.01.2009 23:42:00 | Mademoiselle Drea

líbí

...PF 2009

01.01.2009 00:09:00 | WAYWARD

líbí

...PF 2009

01.01.2009 00:09:00 | WAYWARD

líbí

Věřím, že Tvá terapie bude úspěšně ukončena... chjo, kéž by někteří smýšleli stejně jako ty... hledat potěšení aj maličkostech... to je někdy víc, jak jedno velké přání.

29.12.2008 15:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí