Druhá sloka mi hrozně cosi vybavila... tak nějak jsem vzpomněla, že někdy muži rádi pro nás ženy všecko udělaj, ale maj svoju hrdost a skrývaj jakousi prohru, či nezdar, který se jim stane... mám tím na mysli, že někdy se v jejich životě cosi odehraje, že ač udělaj pro nás cokoliv, již s námi nemohou jaksi být... ze strachu.
To co jsem napsala asik zní jako jedna velká hloupost... nevím, proč mě to blesklo hlavou, možno proto, že někoho takového znám a ta Tvoja sloka mi to jednoduše připomněla.
29.12.2008 15:49:00 | NikitaNikaT.