Moc pěkné, těšící..:-)
24.05.2009 12:28:00 | okousaná od světlušek
Dal jsem ST.
Asi bychom byli v blázinci, nemít krásné vzpomínky; a když je trochu přikrášlíme, nejsou krásné, jsou nááádhernééééé. Jak přiletí.
Ne!
Kurňa, poluce.
Mé prokletí!
03.01.2009 10:52:00 | Zasr. romantik
Tahle básenka skorem pohladila... jj, vzpomínky a dárečky... to jediné, co po dávných láskách zůstane, někdy ani to ne, někdy... jen bolest a hořkost...
29.12.2008 15:50:00 | NikitaNikaT.