Gesta
Anotace: ... viděl jsem amerikány zpívat hymnu a napadlo mi toto:
Gesta
Pravici si polož na srdce
To gesto je až příliš smělé
A levou si strč do poklopce
Tělem ti zní zvonce znělé
Za svou se chytni hloupou hlavu
To gesto je dost výmluvné
Ač radši by ses držel vzadu
Dnes trenky měníš podruhé
Rukama se chyť za žaludek
To gesto každý lehce chápe
To mnozí ví, že na žaloudek
Stále se ti mnohá sápe
Drž si nohu, koleno či nos
Ať všichni vidí, že problém máš
Pak můžeš být dobrý, ale bos
Hloupí tvrdí: On je náš!
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, LucQa
Komentáře (0)