Politika
Anotace: Serou mě. Všichni. Furt.
Co na to já?
Řekněte mi bratři v triku
Co udělal já blbě
Řekněte mi bratři v triku
Kdy plácal se já v hovně
KSČ mi smrdí velmi
KDU, Bůh buď s námi
ODS jsou všichni stejní
ČSSD, trubci, kmáni
Zelení jsou, nevím po čem
Nezávislí, na kom, na čem?
A co na to politik?
Hrabe horem, hrabe spodem
Stále je mu všeho málo
Tak stalo se v zemi krédem
Že čest a stud je to, co vlálo
Politika je mu koněm
Chce si ho jen osedlat
Jedno, co tu zbude po něm
On chce si jenom nahrabat
Zase já:
Tvrdíte mi bratři v triku
Že choval se já blbě
Povídejte, bratři v triku,
Proč plácám se tu v hovně
Přečteno 333x
Tipy 15
Poslední tipující: Němý_Vypravěč, Holis, Mbonita, LucQa, Květka Š., eery, labuť, Valgor, Caracol, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)