v jedné místnosti...
Anotace: kdesi v betonové džungli...
stojí u prosklené stěny
sedmadvacátého patra
výškové budovy
a dívá se na repující světla
nočního města
v zrcadlení
tančících hvězd
na hladině zčeřelé kaluže...
světlíkem je slyšet
jen svist divokého větru....
náhle se zachvěla
slabý závan vzduchu
jí zčechral kadeře
je tu...
opřela se
o stěnu stínu
a přestože
v zádech cítí
mrazivý chlad severu
ve stejné chvíli
ji objímá a tělem
se přelévá sem a tam
horká vlna
z doteku jeho drsné kůže...
objev medůzy okamžiku
výjev nepoznané rozkoše...
Přečteno 304x
Tipy 33
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, Holis, spare, NikitaNikaT., Mbonita, Triffid Kolbe, Květka Š., Zasr. romantik, střelkyně1, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)