krokouš
Krokodýl žil by dýl
kdyby věrný byl
svojí řece Nil
to von ale né
že se rozhlédne
trochu po kraji.
Díllí,Káhira
chvíli v Bombaji
Barma v baru zavírá
tak teď bumbá u Káji
v pubu Kájina.
Po devátý rumu rundě
řekl mu ten Kája v bundě
že tu skvělou řeku zná
jmenuje se Bílina
tak ten krokodýl
kdyby víno pil
místo toho rumu
neskončil by v Bílině
z toho nerozumu.
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)